Datum zadnjeg ažuriranja: 14.12.2023.

1. Prihvaćanje uvjeta

1.1 Korištenjem ove web stranice, prihvaćate ove Opće uvjete poslovanja u cijelosti. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, nemojte koristiti našu web stranicu.

2. Pristup i promjene

2.1 Imate pravo pristupiti našoj web stranici u skladu sa ovim uvjetima. Zadržavamo pravo izmjene, privremenog ili trajnog povlačenja web stranice (ili bilo kojeg dijela nje) ili bez prethodnih obavijesti.

3. Registracija i račun

3.1 Ako se registrirate na našoj web stranici, odgovorni ste za održavanje povjerljivosti svojih podataka za prijavu. Morate nas odmah obavijestiti o svakom neovlaštenom korištenju vašeg računa ili bilo kakvom drugom sigurnom prijetnjom.

4. Uvjeti kupnje i cijene

4.1 Sve cijene su informativnog tipa i iskazane su bez PDV-a.
4.2 Zadržavamo pravo izmjene cijena.
4.3 U cijene nije uključena personalizacija, pakiranje, dostava niti priprema dizajna za tisak.
4.4 Minimalne narudžbe nema, osim u slučajevima gdje su iskazane količine u pakiranju, dužina role, težina pakiranja i sl.
4.5 Za narudžbe ispod 150,00€ + PDV zadržavamo pravo zaračunati troškove manipuliranja robom u iznosu od 35,00€ + PDV.

5. Intelektualno vlasništvo

5.1 Sva autorska prava, žigovi, patenti i druga intelektualna svojina povezana s web stranicom pripadaju PROMO-PLIS.COM(JOKA d.o.o., Donji Srbani 131 A, Nova Vas, 52474 Brtonigla) osim ako nije drugačije navedeno.

6. Privatnost

6.1 Korištenjem ove web stranice pristajete na obradu vaših podataka u skladu s našim Pravilima privatnosti.

7. Ograničenja odgovornosti

7.1 PROMO-PLIS.COM(JOKA d.o.o., Donji Srbani 131 A, Nova Vas, 52474 Brtonigla) nije bilo tko drugi povezan s web stranicom nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja web stranica.

8. Autorska prava i medijske objave

8.1 Poduzeće JOKA d.o.o. proizvodi po narudžbi i želji Kupca na temelju dostavljenih fotografija i ostalih materijala. Mi ne znamo i ne možemo znati tko polaže prava na vlasništvo fotografija i ostalog dostavljenoga sadržaja, stoga za svaku fotografiju ili bilo koji drugi sadržaj koji podliježe zaštiti temeljem odredbi Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima isključivu odgovornost snosi naručitelj (Kupac) koji zahtijeva izradu takvog sadržaja, te povezano s tim Kupac snosi i sve posljedice i rizike ukoliko se ispostavi da predmetni sadržaj autorsko pravo treće osobe koje podliježe zaštiti. 
Naručitelj robe ustupa pravo JOKA d.o.o. da u svrhu marketinških aktivnosti i promocije koristi fotografije izraženih artikala i loga naručitelja bez posebne najave ili pisanoga odobrenja, dok isto tako Kupac ima mogućnost zatražiti da se artikli izrađeni po njegovoj narudžbi ne objavljuju.

9. Promjene uvjeta

9.1 Zadržavamo pravo izmjene ovih Općih uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku, a takve promjene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj web stranici.

10. Način plaćanja

10.1 Avansnom uplatom na račun tvrtke JOKA d.o.o.
Privredna Banka Zagreb d.d.,
IBAN: HR3923400091110923552

11. Dostava

11.1 Cijena dostave i rok dostave će biti jasno iskazana na Vašoj ponudi, kako biste bili potpuno informirani prije nego što potvrdite svoju narudžbu.
11.2 Cijena dostave formirat će se na temelju količine/težine naručenih proizvoda.
11.3 Rok dostave ovisi o količini i personalizaciji proizvoda

12. Povrat i reklamacije i jednostrani raskid ugovora

12.1 Reklamacije primamo u roku od 7 dana od trenutka primitka pošiljke.
12.2 Zamjena i povrat personaliziranih proizvoda, proizvoda izrađenih ili personaliziranih po Vašoj želji nije moguć.
12.3 Reklamacije na količine dostavljenih proizvoda primamo u roku od 24h od trenutka preuzimanja pošiljke.
12.4 Ne preuzimamo odgovornost za kašnjenje isporuke uzrokovane višom silom. Povrat personaliziranih proizvoda ili robe naručene sa skladišta izvan RH u tom slučajnu nije moguć!

12.5 Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste, bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe.
Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom LINKU.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer OBRASCA ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA.
U slučaju jednostranog raskida Ugovora, izvršit ćemo povrat novca koji smo primili od krajnjeg korisnika, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili odluku o jednostranom raskidu ugovora.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je krajnji korisnik izvršio uplatu. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.
Troškove povrata robe krajnji korisnik obavezan je snositi sam ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora. Krajnji korisnik može se obratiti na e-mail adresu info@promo-plis.com kako bi mu bio objašnjen postupak i način vraćanja proizvoda.
Krajnji korisnik je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Kada je kupac pravna osoba, na njega se ne primjenjuje pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana. Kod pravnih osoba se primjenjuje Zakon o obveznim odnosima i Zakon o elektroničkoj trgovini.

13. Kontakt

13.1 Podaci o poduzeću
Joka d.o.o. za usluge
Donji Srbani 131A, Nova Vas, 52474 Brtonigla, Istra, Hrvatska
OIB:HR67759263376
MB: 04870611
MBS: 130079585
Nadležni sud: Trgovački sud u Pazinu
Temeljni kapital: 6500,00€ – uplaćen u cijelosti
Osnivač i član uprave: Josip Šudić
Tvrtka je upisana u trgovački registar – Trgovački sud u Pazinu
Račun u Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN HR39 2340 0091 1109 2355 2

13.2 Za sva pitanja u vezi sa ovim uvjetima, obratite se info@promo-plis.com