Pružamo brzu i kvalitetnu uslugu personalizacije promotivnih proizvoda. Koristimo širok raspon tehnika brendiranja:

DTF print
Ova tehnika koristi poseban film na kojem se tinta nanosi, a zatim prenosi na tkaninu ili drugu površinu. Ova tehnologija se često koristi u tisku na tekstilu i omogućava visokokvalitetni ispis s detaljima

Tampon tisak
Popularna tehnika tiska koja se koristi uglavnom za male predmete, npr. kemijske olovke, upaljači, privjesci za ključeve, držači za posjetnice, od plastike, metala, gume, papira, stakla, drva.

Strojni vez / štikanje
Strojni vez je tehnika ukrašavanja tekstila koja se izvodi pomoću računalno upravljane strojne opreme. Ova tehnika omogućava precizno i ​​brzo stvaranje različitih uzoraka, slova ili slika na tkanini.

SUBLIMACIJSKI TISAK
Sublimacijski tisak je tehnika tiska koja se koristi za prenošenje boje na različite materijale, uključujući tekstil, keramiku i druge površine.
Rezultati sublimacijskog tiska često su visoke kvalitete s bogatim bojama i oštrim detaljima.

LASERSKO GRAVIRANJE
Lasersko graviranje je tehnologija koja koristi laserski snop za urezivanje, označavanje ili uklanjanje materijala s površine. Ova tehnika omogućava preciznu i detaljnu obradu različitih materijala.

VINIL
Tehnika tiska primijenjena uglavnom na tekstilu, koja ovisi o prenošenju posebne folije s logom ili natpisom na prilagođenu podlogu. Primjenom ove metode postiže se kvalitetna personalizacija, utječe na brzinu procesa i omogućuje realizaciju kratkih serija.

SITOTISAK
Sitotisak je tehnika tiska koja koristi mrežu (sito) kako bi se boja prenijela na materijal, obično tekstil, papir ili druge površine. Ova tehnika omogućava preciznu reprodukciju detaljnih uzoraka i slika na različitim materijalima.

UV DTF TISAK
Tehnologija koja omogućuje tisak u punoj boji na različite površine u visokoj rezoluciji, UV bojama (CMYK + bijela) osiguravaju intenzivne boje i savršenu pokrivenost. UV transfer naljepnice mogu se prenijeti na bilo koju tvrdu površinu.